Close modal
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου Close modal

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Close search
Αναζήτηση
GEHWOL - extra κρέμα για την πρόληψη και ανακούφιση από τις χιονίστρες 75ml
-30%

GEHWOL - extra κρέμα για την πρόληψη και ανακούφιση από τις χιονίστρες 75ml

Κωδικός προϊόντος: 8218
10.60€ 7.42€
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες *Η τιμή ισχύει μόνο για παραγγελίες μέσω eshop
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 60 Πόντους
ΤΟ TOURIKI ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:

Ολοκληρωμένη σειρά προστασίας και περιποίησης από την GEHWOL, για την υγεία των ποδιών σας!

Φροντίζουμε τα πόδια μας όπως τους αξίζει! Τα πόδια μας καταπονούνται ιδιαίτερα στη διάρκεια της ημέρας, καθώς φέρουν το «βάρος» κάθε δραστηριότητάς μας. Επομένως, έχουμε ένα λόγο παραπάνω να τους παρέχουμε συστηματικά και με συνέπεια τη φροντίδα που χρειάζονται ώστε να αποφεύγουμε παθήσεις και να τους εξασφαλίζουμε ομορφιά και υγεία!

Gehwol Extra - Δραστική προστασία & ανακούφιση από τις χιονίστρες.

Κρέμα για την πρόληψη και ανακούφιση από τις χιονίστρες.

Προσφέρει προστασία και ανακούφιση από χιονίστρες και κρυοπαγήματα, ενυδατώνει το ξηρό δέρμα και παράλληλα προστατεύει από τους κάλους και τις φουσκάλες στα πέλματα. Η πλούσια σύνθεσή της από εκχυλίσματα ευκαλύπτου, λεβάντας και δενδρολίβανου, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος ανακουφίζοντας άμεσα από χιονίστρες και κρυοπαγήματα.

Σημαντικό: Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώσετε σημάδια στο δέρμα ή στα νύχια, παραμορφώσεις των δακτύλων ή των νυχιών, επίμονους πόνους στα πόδια ή οτιδήποτε που κρίνετε ανησυχητικό, απευθυνθείτε σε ειδικό ιατρό, ποδολόγο, δερματολόγο ή ορθοπεδικό.

Συσκευασία: Σωληνάριο 75 ml.