Close modal
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου Close modal

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Close search
Αναζήτηση

Τραχαχανάκης: ο παραδοσιακός τραχανάς, τώρα ως βιολογική βρεφική και παιδική διατροφή.

Τραχαχανάκης: ο παραδοσιακός τραχανάς, τώρα ως βιολογική βρεφική και παιδική διατροφή.

Κυρίως στην Ελλάδα αλλά και τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, επιλέγουμε διαχρονικά τον αγαπημένο μας τραχανά, όχι μόνο για την πλούσια μεστή γεύση του αλλά και για την υψηλή διατροφική του αξία. Φυτικές ίνες, βιταμίνες, πρωτεΐνες, μη επεξεργασμένοι υδατάνθρακες, βρίσκονται στη σύστασή του σε ισορροπημένη περιεκτικότητα καθιστώντας τον ένα πυκνά θρεπτικό τρόφιμο με κατάλληλο προφίλ λιπιδίων. 

Η FREZYDERM καινοτομεί και επανασχεδιάζει τον παραδοσιακό τραχανά ως βιολογική βρεφική και παιδική διατροφή με τη σειρά frezylac Τραχαχανάκης. Για πρώτη φορά, βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής  ηλικίας, βιολογικά φρούτα και βιολογικά λαχανικά ενσωματώνονται στους κόκκους βιολογικού σιταριού ολικής άλεσης, ήδη από τη διαδικασία του ζυμώματος και από την πρόσμιξη αυτή, δημιουργείται ένας τραχανάς με υψηλή διατροφική αξία:

- που είναι συμβατός με τις διατροφικές ανάγκες της βρεφικής, νηπιακής και παιδικής ηλικίας
- που προσφέρει ένα ισορροπημένο διατροφικό προφίλ με πυκνή αναλογία θρεπτικών συστατικών σε σχέση με τη θερμιδική απόδοσή το
- που διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, μη επεξεργασμένους υδατάνθρακες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες
- που συμβάλλει στην καλή ανάπτυξη της εντερικής χλωρίδας του βρέφους και του παιδιού, χάρη στα δημητριακά και τις φυτικές ίνες
- που αποτελεί μία εύπεπτη τροφή.

ΓΙΑΤΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ FREZYLAC 2ης ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ;

Τίποτα λιγότερο από δύο γάλατα ισάξιας ποιότητας δεν θα ήταν κατάλληλο για ένα προϊόν όπως ο βιολογικός τραχανάς της FREZYDERM. Παραγόμενα με αφοσίωση στις απαιτητικές αρχές της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας/αιγοκτηνοτροφίας και ακολουθώντας τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας που αυτές θέτουν (εκτροφή μακριά από βιομηχανική και αστική μόλυνση, απουσία φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων, αντιβιοτικών, ορμονών, γενετικά τροποποιημένων παραγόντων κ.λπ.), τα βιολογικά γάλατα FREZYLAC GOLD 2 και FREZYLAC PLATINUM 2 αποτέλεσαν εύλογα την πιο ταιριαστή επιλογή.

ΓΙΑΤΙ ΣΙΤΑΡΙ, ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ;

Οι υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας της βιολογικής καλλιέργειας σιταριού, φρούτων και λαχανικών δίνουν προστιθέμενη αξία στο πιάτο του μωρού και του παιδιού. Συγκεκριμένα, στην εναλλακτική αυτή μορφή γεωργίας, σε σχέση με τη συμβατική, δεν χρησιμοποιούνται  παρασιτοκτόνα (ορισμένα από τα οποία έχουν συνδεθεί με προβλήματα υγείας στον άνθρωπο). 

Τέλος, αυστηρά πρότυπα ασφάλειας και υψηλές προδιαγραφές ποιότητας τειρούνται αδιάλειπτα σε όλα τα στάδια σχεδιασμού και παραγωγής της σειράς frezylac Τραχαχανάκης: από την επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών βιολογικής προέλευσης (πιστοποιημένοι προμηθευτές) την πλήρη επιμέλεια της παραγωγικής διαδικασίας, τους διαρκείς ποιοτικούς ελέγχους και τις λεπτομερείς διεργασίες κατά την παραγωγή του τελικού προϊόντος (προστατευμένη ατμόσφαιρα αζώτου, προσεκτικά επιλεγμένα υλικά συσκευασίας κ.λπ.).

Frezylac Τραχαχανάκης σε 4 μοναδικές γεύσεις:

- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΑΓΕΛΑΔΑΣ: υψηλής διατροφικής αξίας με βιολογικό άλευρο σίτου ολικής άλεσης με διαδικασία παραδοσιακού ζυμώματος και βιολογικό γάλα αγελάδας FREZYLAC GOLD 2,  2ης  βρεφικής  ηλικίας, ενσωματωμένο στον καρπό του σιταριού. Για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά.

- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ: υψηλής διατροφικής αξίας με βιολογικό άλευρο σίτου ολικής άλεσης με διαδικασία παραδοσιακού ζυμώματος και βιολογικό γάλα κατσίκας FREZYLAC PLATINUM 2, 2ης βρεφικής ηλικίας, ενσωματωμένο στον καρπό του σιταριού.

Για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά.

- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

(Νηστίσιμος): υψηλής διατροφικής αξίας με βιολογικό άλευρο σίτου ολικής άλεσης με διαδικασία παραδοσιακού ζυμώματος και ολόκληρα βιολογικά φρέσκα λαχανικά, ενσωματωμένα στον καρπό του σιταριού.

Για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά.

- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ

(Νηστίσιμος) : υψηλής διατροφικής αξίας με βιολογικό άλευρο σίτου ολικής άλεσης με διαδικασία παραδοσιακού ζυμώματος και ολόκληρα βιολογικά φρέσκα φρούτα, ενσωματωμένα στον καρπό του σιταριού.

 Για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά.

Όλα τα προϊόντα της σειράς αποτελούν ιδανική πηγή πρωτεϊνών, είναι απόλυτα φυσικά βιολογικά προϊόντα και είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ.


ΒΡΕΦΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ FREZYLAC
Η FREZYDERM ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Βρεφικά Γάλατα FREZYLAC

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ, Η FREZYDERM ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Η ανάγκη για μία ισορροπημένη, διατροφή που εξασφαλίζει στο βρέφος γερή ανάπτυξη και θέτει τις βάσεις για τη μελλοντική του υγεία ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.

Όχι όμως και η πορεία που θα ακολουθήσει κάθε γονιός για να οδηγήσει το βρέφος σε αυτήν την κατεύθυνση. Με νέες εναλλακτικές μεθόδους γαλακτοκομικής παραγωγής να αναδύονται και τις κλασικές να αναβαθμίζονται, η λίστα των επιλογών τύπων βρεφικού γάλακτος μεγαλώνει.

Θέλοντας λοιπόν να ανταποκριθεί στις επιθυμίες κάθε γονιού και στις ανάγκες κάθε βρέφους, η FREZYDERM αξιοποιώντας την υψηλή εξειδίκευσή της και τα κορυφαία πρότυπα ποιότητας που τη χαρακτηρίζουν,
παρουσιάζει μία σειρά γαλάτων για βρέφη και μικρά παιδιά που καλύπτει όλο το φάσμα των επιλογών:

• Βιολογικό αγελαδινό γάλα σε σκόνη FREZYLAC GOLD,
• Βιολογικό κατσικίσιο γάλα σε σκόνη FREZYLAC PLATIΝUM
• Αγελαδινό γάλα σε σκόνη FREZYLAC SILVER

ΜΙΑ ολοκληρωμένη σειρά που προσφέρει: εύκολη πέψη, ενίσχυση του οργανισμού και ισορροπημένη διατροφή, χαρίζοντας ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ οφέλη στη σωματική, πνευματική και νοητική ανάπτυξη του βρέφους. Μην ξεχνάτε πως η ισορροπημένη και ποιοτική βρεφική διατροφή θεμελιώνει υγιή ζωή και προστατεύει από παιδική παχυσαρκία, αυξημένη χοληστερίνη, ατοπική δερματίτιδα και μεταβολικά νοσήματα.

Πλοηγηθείτε στη σειρά FREZYLAC και για την υγιή και ισορροπημένη διατροφή του μωρού σας…
ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ!

Βιολογικές Βρεφικές Κρέμες

Μια ολοκληρωμένη σειρά Βρεφικών Κρεμών Βιολογικής Προέλευσης που παράγονται με αφοσίωση στις αρχές βιολογικής γεωργίας και εκτροφής ζώων και καλύπτουν όλες τις διατροφικές ανάγκες ενός βρέφους από τον 4ο μήνα και μετά, ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή και ασφαλής ανάπτυξή του. 

Επτά πλεονεκτήματα για την καλύτερη ανάπτυξη του βρέφους:
√  Προβιοτικά BIFIDUS για καλύτερη πέψη και ενίσχυση της εντερικής χλωρίδας
√  Δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας για ισορροπημένη λήψη θερμίδων
√  Βιολογικά δημητριακά ολικής άλεσης σαν πηγή βιταμινών και μετάλλων, πλούσια σε φυτικές ίνες για την καλύτερη λειτουργία του εντέρου
√  Βιολογικά φρούτα που δίνουν άρωμα και γεύση και είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά
√  Βιολογικό κακάο πλούσιο σε φυτικές ίνες και φλαβονοειδή
√  Φυσική βανίλια για υπέροχο φυσικό άρωμα
√  Βιολογικό βρεφικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας, που καλύπτει τις ανάγκες σε σίδηρο και ενισχύει την ανάπτυξη