Close modal
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου Close modal

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Close search
Αναζήτηση
NESTLE - Nan Expert Pro Sensitive Plus για 0+ Μηνών 400gr

NESTLE - Nan Expert Pro Sensitive Plus για 0+ Μηνών 400gr

Κωδικός προϊόντος: 57577
18.63€
Μη διαθέσιμο *Η τιμή ισχύει μόνο για παραγγελίες μέσω eshop
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 165 Πόντους

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

ΤΟ TOURIKI ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:
NESTLE - Nan Expert Pro Sensitive Plus για 0+ Μηνών 400gr

Βρεφικό Γάλα σε Σκόνη

Προσφέροντας ολοκληρωμένη διατροφή σχεδιασμένη από ειδικούς, το NAN® EXPERTPRO SENSITIVE PLUS+ είναι ένα τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, για τη διατροφική διαχείριση της δυσκοιλιότητας και των κολικών των βρεφών.

Ένας μοναδικός συνδυασμός συστατικών, ειδικά σχεδιασμένων για τη διατροφική διαχείριση των κολικών και της δυσκοιλιότητας με:

  • OPTIPRO® HA, μια μοναδική τεχνολογία μερικής υδρόλυσης της πρωτεΐνης κατά την οποία διασπάται η πρωτεΐνη του γάλακτος και έτσι διευκολύνεται η πέψη.
  • L.REUTERI, ενεργές καλλιέργειες που ενισχύουν την κινητικότητα του εντέρου.
  • ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΛΑΚΤΟΖΗ, σε σχέση με το ΝΑΝ® OPTIPRO 1. Βελτιώνει τους νεογνικούς κολικούς.
  • ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΟΛΙΓΟΣΑΚΧΑΡΙΤΕΣ & FOS/GOS, που συμβάλλουν στη συνέπεια των κενώσεων.
  • ΕΥΠΕΠΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΜΥΛΟΥ, σχεδιασμένο να κάνει το γάλα πιο πηκτό.

Λακτόζη, Φυτικά Έλαια (Ηλιέλαιο Υψηλής Περιεκτικότητας Σε Ελαϊκό Οξύ, Κραμβέλαιο Χαμηλής Περιεκτικότητας Σε Ερουκικό Οξύ, Ηλιέλαιο), Άμυλο Πατάτας, Γαλακτο-Ολιγοσακχαρίτες (Gos), Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος, Συμπύκνωμα Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος ,Ανόργανα Συστατικά (Φωσφορικό Κάλιο, Κιτρικό Ασβέστιο, Χλωριούχο Μαγνήσιο, Χλωριούχο Ασβέστιο, Χλωριούχο Κάλιο, Χλωριούχο Νάτριο, Θειικός Σίδηρος, Φωσφορικό Ασβέστιο, Θειικός Ψευδάργυρος, Θειικός Χαλκός, Θειικό Μαγγάνιο, Ιωδιούχο Κάλιο, Σεληνικό Νάτριο), Διτρυγική Χολίνη, Φρουκτο-Ολιγοσακχαρίτες (Fos), Έλαιο Mortierella Alpina, Έλαιο Από Μικροφύκη Schizochytrium Sp., L-Αργινίνη, Βιταμίνες (Βιταμίνη C, Βιταμίνη Ε, Νιασίνη, Παντοθενικό Ασβέστιο, Βιταμίνη Α, Θειαμίνη, Ριβοφλαβίνη, Βιταμίνη Β6, Φολικό Οξύ, Βιταμίνη Κ, Βιταμίνη D, Βιοτίνη, Βιταμίνη Β12), L-Ιστιδίνη, L-Φαινυλαλανίνη, Ταυρίνη, Καλλιέργεια L. Reuteri*, Ινοσιτόλη, Νουκλεοτίδια (5′-Μονοφωσφορική Κυτιδίνη, 5′-Μονοφωσφορική Ουριδίνη, 5′-Μονοφωσφορική Αδενοσίνη, 5′-Μονοφωσφορική Γουανοσίνη), L-Καρνιτίνη.

* Καλλιέργεια Limosilactobacillus Reuteri DSM17938 μετά από αδειοδότηση από την BioGaia ΑΒ.

Αλλεργιογόνα: Λακτόζη, Γάλακτο-Ολιγοσακχαρίτες (Gos), Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος, Συμπύκνωμα Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος.

 

  • Πλύνετε τα χέρια σας προσεκτικά.
  • Πλύνετε το μπουκάλι, τη θηλή και το πώμα μέχρι να φύγουν υπολείμματα γάλακτος. Βυθίστε τα σε νερό, φέρτε το νερό σε θερμοκρασία βρασμού, σβήστε τη φωτιά και αφήστε τα σκεύη μέσα σκεπασμένα μέχρι να τα χρειαστείτε.
  • Θερμάνετε το πόσιμο νερό. Όταν έρθει σε βρασμό σβήστε τη φωτιά. Αφήστε να κρυώσει.
  • Ακολουθήσε πιστά τις οδηγίες ανασύστασης. Πρώτα ρίξτε το νερό στο μπουκάλι. Μετά προσθέστε «κοφτές» μεζούρες από το γάλα σε σκόνη. Χρησιμοποιήστε μόνο τη μεζούρα στο κουτί.
  • Κουμπώστε το μπιμπερό με μια θηλή αυξημένης ροής και ανακινήστε καλά. Τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα μπρος/ πίσω και τα επόμενα 10 δευτερόλεπτα πάνω/ κάτω. Βεβαιωθείτε πως η μεζούρα είναι στεγνή και τοποθετήστε τη ξανά στο κουτί.
  • Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε το σε δροσερό και ξηρό μέρος. Ελέγξτε τη θερμοκρασία πριν το τάισμα.
  • Να καταναλωθεί αμέσως μετά την προετοιμασία.

Αντενδείξεις: Δεν προορίζεται για χρήση σε περιπτώσεις διαγνωσμένης αλλεργίας (ή υποψίας αλλεργίας) στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος, γαλακτοζαιμία, συγγενή δυσανεξία στη λακτόζη, ανεπάρκεια γαλακτοκινάσης, δυσαπορρόφηση γλυκόζης – γαλακτόζης και δυσανεξία μαλτόζης. Δεν προορίζεται για παρεντερική χρήση.

Espa - 2014-2020